Qui som

Òptica Rueda, més de 35 anys d'història

A la Pujada de Sant Feliu, al número 3, durant les Fires de Sant Narcís de l'any 1973 una antiga caldereria es va transformar en la primera Òptica Rueda de la nostra ciutat.

El protagonista d'aquesta història és en Josep M. Rueda i Puaté (22/02/1924 - 02/07/1989), que amb molt d'esforç, dedicació i bon humor, va fer pujar aquest nou comerç de Girona que ben aviat va aconseguir un nombre de clients considerable.

Aquest petit comerç va ser l'incentiu perquè el fill petit, en Xavier, aleshores un jovenet, se li obrís un camí cap a la Universitat d'Òptica de Terrassa.

L'any 1984, després d'acabar els estudis d'Òptica, en Xavier Rueda entrà a formar part de l'equip i, d'aquesta manera, començà a donar forma i a imprimir caràcter a la filosofia d'aquesta empresa que es resumeix en professionalitat i qualitat.

Al març del 1985 entrà a formar part de l’equip la filla gran del Sr. Rueda, la Sunti, completant d’aquesta manera la nissaga familiar dins la mateixa empresa.

El 15 de novembre de 1985, en Xavier Rueda inaugura un nou centre al carrer Bisbe Lorenzana de Girona, un carrer que aparentment té poc sentit comercial però que amb els anys es convertirà en un dels centres comercials més importants de la ciutat de Girona.

El Sr. Josep M. Rueda va morir el diumenge 2 de juliol del 1989 de forma inesperada, d'un infart de miocardi. Tots els membres de l'equip humà es van sentir perduts sense el pare i alhora fundador de l'empresa. Aleshores el Sr. Jordi Pou, membre des de feina anys d'aquesta empresa i amb un vincle molt important amb la família Rueda, es posà al capdavant de l'òptica juntament amb Xavier Rueda per tirar endavant l'empresa.

El 26 d'agost de 1999 s'inaugura un centre a la població veïna d'Anglès, a la cèntrica plaça dels Horts, amb una clara vocació: la de voler fer arribar els nostres serveis a les poblacions de més a l'interior de la comarca.

El 10 de maig de 1999, s'obre un nou centre a Girona al carrer Migdia 47-49, a la zona de les antigues casernes militars. Es tracta d'un model d'òptica molt innovador on totes les ulleres estan exposades al públic i on el propi client pot anar veient i triant la muntura que més li agrada, sempre amb l'assessorament del nostre personal.

En els darrers anys el disseny i la moda han donat peu a tota una sèrie de dissenyadors i marques d'ulleres molt innovadors, que realitzen constantment canvis de tendències i estils en les ulleres que ens posem.

Per aquest motiu, el maig del 2001 es realitza l'obertura d'una nova òptica amb el nom comercial de Visual Confort. En aquest centre es vol donar cabuda a tota aquesta gran varietat de marques i dissenys per tal que els nostres clients puguin trobar aquell producte d'avantguarda que no poden trobar en les òptiques habituals.

En el transcurs d'aquests anys, tot l'equip humà d'Òptica Rueda ha anat creixent de forma continuada, incorporant òptics, optometristes, venedors, auxiliars de taller, etc. Tots ells han anat aprenent la filosofia d'aquesta empresa i han sabut transmetre als nostres clients la imatge d'uns professionals al servei dels seus ulls.

Aparador Òptica Rueda
Aparador Òptica Rueda